Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

Gazonbemesting voor elk gazon (91)

Gras bemesten heeft een groot aantal voordelen: 1. Bemesten zorgt voor een gezond gazon. 2. Mos en onkruid krijgen minder kans. 3. Bemesting zorgt voor groei.

Gras bemesten heeft een groot aantal voordelen: 1. Bemesten zorgt voor een gezond gazon. 2. Mos en onkruid krijgen minder kans. 3. Bemesting zorgt voor groei.

Wij adviseren om 1 x kalk te strooien en driemaal per jaar het gras te bemesten. Namelijk in het voorjaar, zomer en in het najaar. Hiermee zorg je ervoor dat jouw gras sterk en gezond wordt en blijft. Kies jij voor de meststoffen van GraszaadXL.nl dan heb jij meteen alle meststoffen in huis om jouw gras te bemesten voor een groen gazon. 
1 x kalk strooien in het vroege voorjaar
1 x gazon bemesten met voorjaar bemesting
1 x gazon bemesten met zomer bemesting
1 x gazon bemesten met najaar bemesting

Er zit mos in mijn gazon, wat kan ik strooien voor minder mos in het gras?
Waar gezond gras groeit is geen plek voor mos, dit geldt andersom ook, waar gazon niet vitaal is, is ruimte voor onkruid en mos. Ijzerzout is als spinazi voor gras, tegenhanger voor mos. Strooi dit uniforme korrel die makkelijk oplost en snel zn werk kan doen: https://www.graszaadxl.nl/black-green-ijzer-indirecte-tegen-mos-emmer-4kg.html

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »