Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

Achter de schermen van GraszaadXL

Achter de schermen van GraszaadXL

Even voorstellen........

Wij zijn Gertjan en Dilande van GraszaadXL.nl

Wij zijn Gertjan en Dilande, wij wonen in Donkerbroek. In 2015 zijn wij met GraszaadXL.nl begonnen. Dit is een webshop met professionele producten voor de particuliere gazons en tuinen.
Gertjan is altijd werkzaam geweest als hoofdgreenkeeper op golfbanen en later als adviseur op golfbanen en sportvelden, wel bekend stadion Sc Heerenveen. Dilande verzorgt de webshop, bestellingen en de administratie.  
Bij GraszaadXL.nl zijn vooral professionele producten, veelal niet in de reguliere winkels te verkrijgen, die zorgen voor een prachtig, mooi en groen grastapijt, die wij via de webshop beschikbaar en betaalbaar maken voor de particulier. Bijvoorbeeld voor een heel seizoen "alles in 1 gazonbemesting pakket"
Voor elke tuin en grondsoort is er een goede bemesting, kalk of graszaad te krijgen. En hebben wij vele bekende A-merken beschikbaar in de webshop, ook minder bekende merken die zeker voor kwaliteit staan en dan voor een ander tarief.
Ook voor de “probleemtuin” is er altijd een oplossing te vinden, hier willen we graag in adviseren en komen als nodig langs om de tuin te bekijken. Van foto’s, die wij regelmatig van klanten ontvangen via Whats-app 0516-231001 of email, weten wij veelal het probleem te signaleren en kunnen wij een juiste oplossing bieden.  

Mochten er vragen zijn of wilt u advies voor uw eigen tuin of misschien wel voor het sportveld van uw eigen sport of voetbalclub? Bellen, appen of mailen mag altijd.

Hartelijke groeten, 

Gertjan en Dilande Hilarius
www.graszaadXL.nl
0516-231001

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »