Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

De emmers meststoffen van Gazonbemesting

De emmers meststoffen van Gazonbemesting

FOTO @fototekst #BeleefOoststellingwerf

"Elke emmer hebben we zelf gevuld, we weten wat we verkopen." Voor een groen gazon, koop je de emmers van Gazonbemesting bij Gertjan en Dilande van GraszaadXL

De emmers van Gazonbemesting, ons eigen idee en uitvoering. Maar waarom?

De meststoffen die wij verkopen zijn niet verkrijgbaar in tuincentrum of groencentrum, we hebben de kwaliteit meststoffen en kalk voor een eerlijke prijs.
Door jaren lang ervaring in het groene vak, grasonderhoud op golfbanen en sportvelden weten wij exact wat een grasplant nodig heeft, dit vertalen wij naar de particuliere tuin met andere m2 's.
De bemesting in onze emmers laten wij speciaal maken in een fabriek in Nederland, de basiselementen zijn organisch van Nederlandse boeren.
Het organische deel in onze meststoffen stimuleert het bodemleven waardoor deze in vroege voorjaar al actief wordt en zorgt voor de mooie groene kleur en sterk, stevig gras. Het uitgebalanceerde van elk product zorgt voor een werkingsduur van onze meststoffen van 8 tot 12 weken lang. Onze toevoegingen zijn onmisbaar voor een vitaal gazon, natuurlijk van zeer hoog kwaliteit en zorgen voor mooi groen en sterk gras. Hier hebben we het bijvoorbeeld over ijzer (Fe) en Magnesium (MgO). Elk seizoen heeft zijn eigen vraag naar behoefte van NPK, in het voorjaar vraagt het gras om een groei boost, in de zomer is de vraag voor constante niet piekende groei en in de herfst is de vraag een stagnerende groei en bescherming en verstevigen - vakterm afharding - van de wortels als voorbereiding van de winter. Bekijk de NPK verdeling op de verschillende emmers van gazonbemesting.nl voorjaar blauw - zomer geel - najaar oranje

Al onze producten zijn duurzaam en worden geproduceerd en verwerkt van groene energie opgewekt door eigen zonnepaneel.

De stevige emmers met deksel zijn herbruikbaar, dit is duurzamer dan een plastic zak. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »