Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

Gertjan is uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year!

Gertjan is uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year!

Heel trots zijn wij op "onze" Gertjan, hij mag zich een jaar lang Fieldmanager of the Year noemen. De uitslag van de verkiezing is bekendgemaakt tijdens het Green Gala van Vakblad Fieldmanager 22 november. Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt door een deskundige jury. De Jury beoordeeld op vakinhoudelijke kennis.

Wat een week was dit! Overweldigend, wat veel felicitaties, heel hartelijk dank hiervoor. Zeer vereerd.

Gertjan samen met zijn team van SC Heereveen, trots op de teamprestatie, elke week opnieuw.

Alinea uit het artikel van the Fieldmanager: Gertjan Hilarius zal als winnaar van de titel Fieldmanager of the Year 2023 het bijbehorende ambassadeurschap graag op zich nemen. Daar zal het accent liggen op de jeugd. In zijn nominatie-interview deed hij al een oproep om de sector scherp te houden op de noodzaak van nieuwe aanwas: 'We moeten tijd en energie steken in de jeugd om het vak op peil te houden. Dat gaat niet vanzelf; daar moet je wat voor doen.' Hilarius zelf doet dat in samenwerking met Scholengroep Aeres (locatie Heereveen). Hilarius heeft met Aeres een soort kweekschoolstructuur weten op te zetten, met als resultaat dat er wekelijks klassen bij Hilarius op het werk komen kijken.

"Vakkennis begint bij overdacht van de gras specialist in deze brance"

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »