Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

Zomer meststof strooien op het gazon

Zomer meststof strooien op het gazon

Juni > Tijd om zomermest te strooien!
Heb je dit jaar op tijd je gazon bemest? Dan is het nu de perfecte tijd om zomermest te strooien! De vele regen spoelt meststoffen snel uit de bodem, maar met zomermest vul je de tekorten van de NPK ideaal voor het gras weer aan.

Het is weer de tijd van het jaar om onze zomermest te strooien. Voor degenen die dit seizoen op tijd hun gazon hebben bemest, adviseren we nu, na alle regen van de laatste tijd, om de zomermest te strooien op het gazon. De regen van de afgelopen tijd veroorzaakt het sneller uit spoelen van de meststoffen uit de grond, waardoor tekorten kunnen ontstaan in de gras plant. Zomermest helpt deze tekorten aan te vullen en heeft daarnaast nog enkele andere voordelen.

Aanvullen van tekorten in de bodem en grasplant

In veel regio's is er de afgelopen tijd, veel regen gevallen. Na een periode van veel regen kan de bodem uitgeput raken van essentiële voedingsstoffen. De zomermest van Gazonbemesting.nl is speciaal samengesteld om deze tekorten snel aan te vullen. Dit zorgt ervoor dat je gazon gezond, sterk en mooi groen blijft, zelfs in de natste maanden van het jaar.

Last van rooddraad?

Rooddraad is een veelvoorkomend probleem in gazons, vooral na een natte periode. Afgelopen weken hebben we vele foto's ontvangen met daarop de schimmel rooddraad te zien. Duidelijk teken van voeding tekort. Door zomermest te strooien, voorkom je de ontwikkeling van rooddraad. Mocht je gazon al last hebben van rooddraad, dan helpt deze meststof ook om de schimmel te bestrijden.

Juni is de juiste periode voor de zomerbemesting!

Door de zomermest nu te strooien, zorg je ervoor dat je gazon optimaal profiteert van de meststoffen. Het strooien van zomermest is een belangrijke stap in het onderhoud van je gazon. Het vult tekorten aan, voorkomt en bestrijdt rooddraad, en zorgt ervoor dat je gazon er gezond en groen uitziet.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »