Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

Disclaimer

Gazonbemesting VOF (Kamer van Koophandel: KvK nr. 64068234), hierna te noemen GraszaadXL, verleent u hierbij toegang tot www.graszaadxl.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

GraszaadXL behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
GraszaadXL spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorgvuldigheid en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden producten en informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten of informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van GraszaadXL. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met GraszaadXL. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan GraszaadXL nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij GraszaadXL. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van GraszaadXL, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »