Terug

€ 5 KORTING ACTIECODE = GRAS2024 ( > € 135,00 bij min. besteding van 135,-)

Gras nieuws en Gazon tips

De nieuwsberichten gaan over veelgestelde vragen bijvoorbeeld: graszaad, gazonbemesting, ongedierte en plagen, bio producten, kalk en bodemverbeteraar, tuingereedschap en nog veel meer.
Wanneer kalk strooien over mijn gazon? Hoe krijg ik een mooie groene kleur op mijn gazon? Welke bemesting is het beste en wat doe ik met PH-waarde? Kunstmest of organische bemesting? Klaver in mij gazon en hoe krijg ik het er uit? En mos, wat moet ik doen?
Een paar vragen van vele klanten die wij verder hebben kunnen helpen met goed advies van Grasjan, 0516-231001(ook whats-app nummer), met de juiste informatie, goede timing en gebruik van de bemesting is de basis prima voor een mooi groen gazon.  

GraszaadXL heeft in de webshop voor de tuinen vanaf 25m2 bemesting en graszaad, ook voor de grotere tuinen zijn er vele professionele bemesting en graszaad te verkrijgen. Ook hierin willen we graag adviseren voor de juiste keuze voor uw tuin en gazon.

Hieronder enkele mooie producten voor het gazon uitgelicht:

https://www.graszaadxl.nl/alles-in-1-gazonbemesting-compleet-4-emmers-100m2.html

https://www.graszaadxl.nl/snelgroeiend-graszaad/

https://www.graszaadxl.nl/black-green-ijzer-indirecte-tegen-mos-emmer-4kg.html

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »